Leje af køreplader

Leje af jernplader

Står du og skal i gang med et bygge- eller anlægsprojekt, og har du brug for leje af køreplader, så du kan dække de områder, hvor I skal køre med tunge maskiner, så underlaget ikke bliver ødelagt? 

Hos Mads Bonderup tilbyder vi udlejning af køreplader til både privatpersoner og erhvervskunder på hele Sjælland. Vi sætter en ære i at levere køreplader og har mange års erfaring med udlægning af disse, så de altid ligger plant og stabilt.

Fordele ved leje af køreplader

Skal du leje jernplader til et projekt, så tilbyder vi hos Mads Bonderup A/S alt fra 1 stk. til mange, så du er dækket ind, uanset hvor lille eller stor en opgave du skal i gang med. 

Der findes en række fordele ved at leje køreplader både i forhold til arbejdsforhold og til at skåne underlaget:

  • Giver et solidt underlag, som sikrer bedre arbejdsforhold.
  • Bedre terræn for lastbiler, gravemaskiner og entreprenørmaskiner.
  • Giver optimale adgangsforhold på byggepladsen.
  • Skaber gode tilkørselsforhold for eventuelle samarbejdspartnere.

Skån belægning og øg sikkerheden

Skal der lastbiler, gravemaskiner, containere eller andre tunge køretøjer ind på grunden, kan løsningen være at lægge køreplader ud, så du undgår at skade eksisterende belægning og indkørsel med tunge maskiner. Ved at benytte de hårdføre jernplader bliver retableringen også nemmere og billigere, da underlaget ikke bliver nær så medtaget af de store maskiners arbejde. Effektiviteten øges, fordi man undgår at lastbiler og entreprenørmaskiner kører fast, og sikkerheden øges, når lastbiler, lifte og kraner står solidt placeret på et stabilt underlag. 

Vi tilbyder udlejning af jernplader og leverer dem lige præcis, hvor du ønsker det, eller hvor det er mest optimalt at placere dem i forhold til dit projekt. 

Udlejning af køreplader Sjælland til ethvert formål

Vi tilbyder robuste køreplader til både erhverv og privat, og vi kan levere på hele Sjælland. Vi både udlejer, leverer og udlægger køreplader, så du blot skal koncentrere dig om dit projekt. 

Når du bestiller køreplader leje hos Mads Bonderup A/S får du altså en samlet pakke. Derudover kan vi også være behjælpelig med leje af container, så du får det hele samlet hos én og samme leverandør. Du slipper dermed for at betale for yderligere transport hos en øvrig leverandør samt kontakt til flere samarbejdspartnere end højest nødvendigt. 

Leje af køreplader jern kan bruges til mange formål:

  • Nybyggeri og renovering
  • Opsætning af højspændingskabler
  • Beskyttelse af græs, have, skovstier, indkørsel og meget mere

Kontakt os for bestilling og priser 

Ønsker du at høre mere om leje af jernplader og køreplader, har du spørgsmål eller har du nogle særlige ønsker til pladestørrelse, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 23 80 20 og tale med en af vores erfarne medarbejdere. Du må også meget gerne sende os en mail på mb@madsbonderup.dk, hvis du søger et uforpligtende tilbud på udlejning af køreplader.

Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på vores køreplader til leje, og vi leverer gerne til både større og mindre opgaver på hele Sjælland.

Menu