Container Udlejning

Udlejning af container

Står du og skal bruge en container, enten til privatbrug eller på en byggeplads på Sjælland, så skal du tage kontakt til Mads Bonderup A/S for udlejning. Vi tilbyder leje af både åbne og lukkede containere i forskellige typer og størrelser fra 10-30 m3. samt materielcontainere med dertilhørende godkendte låseanordninger. 

Hos Mads Bonderup A/S kan vi tilbyde udbringning af containere i forbindelse med, at du for eksempel skal bruge en til affald fra et større projekt. Når du er færdig med projektet, kommer vi naturligvis og henter den igen sammen med alt det dertilhørende affald og skrald. Leje af en container kan være fordelagtigt i mange situationer, såsom ved byggeprojekter, hvor der kan være mange penge at spare med en container til affald. Uanset hvilken opgave du står og skal i gang med, har vi en model til dig, og vi leverer og henter selvfølgelig direkte på den ønskede adresse.

Lej en container til affald

Står du og skal bruge en container til affald? Så vil der være stor sandsynlighed for, at vi i samarbejde kan finde den helt rigtige variant til netop dit behov. Hos Mads Bonderup A/S har vi et væld af affaldscontainere til mange forskellige formål, som du kan leje til gode priser, uanset hvilken størrelse du har brug for. 

Skal du i gang med et bygge- eller renoveringsprojekt, eller trænger din have til en ekstra kærlig hånd, så vil affaldsbunken hurtigt vokse sig så stor, at du selv kan have svært ved at skaffe det ad vejen. Derudover vil du også skulle køre rigtig mange gange og bruge meget tid på at køre på genbrugspladsen, hver gang du har fyldt en trailer. 

Lej en container til affald her hos os og fyld den godt op med skrald, så skal vi nok tage os af resten. Nemmere bliver det ikke!

Container til mange formål

Om du står og skal bruge en container til byggeaffald, til haveaffald eller til blandet affald, så kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige, som passer bedst til dig og dit projekt, så du hverken får en for lille eller en for stor container leveret. Hos Mads Bonderup A/S tilbyder vi nemlig leje af containere til affald i mange størrelser og til konkurrencedygtige priser.

Når du skal finde en passende affaldscontainer, så er det vigtigt, at du får en i den helt rigtige størrelse. Og her skal vi naturligvis nok hjælpe dig. Uanset hvor stor eller hvor lille en variant du skal bruge, så kan du altid være sikker på, at vi kan tilbyde dig en container til affald til yderst favorable priser her hos os. 

Gør processen meget nemmere ved at leje en affaldscontainer hos os og spar de mange ture til og fra genbrugspladsen, da vi både leverer og henter den, samt skaffer dit affald ad vejen, når du er færdig med at bruge den. Så kan du bruge tiden på de vigtigste ting og hurtigere komme i mål med dit projekt.

Leje af container på Sjælland til forskellige opgaver

Har du brug for at leje en container til haveaffald, jord, byggeaffald eller i forbindelse med renovering, så tilbyder vi hos Mads Bonderup A/S containerudlejning på hele Sjælland til faste lave priser.

Containerudlejning hos os kan være den helt rigtige løsning, når du skal bygge nyt, renovere, afskaffe haveaffald eller byggeaffald og meget mere. 

Du har mulighed for at leje lige nøjagtig det antal, du har brug for, og du bestemmer selv, hvor længe du ønsker at have den stående. Så uanset om du har brug for en i kortere eller længere perioder, så kan vi hjælpe dig. 

Vi er specialister, når det kommer til containerkørsel, og fra vores beliggenhed i Hedehusene kan vi opstille containere på hele Sjælland samt hjælpe dig af med dit affald, når du er færdig med at bruge den.

Sådan fungerer leje af affaldscontainer hos os

Efter du har lejet en affaldscontainer, og vi har leveret den, så kan du i ro og mag gå i gang med dit projekt og fylde den i det tempo, der passer dig. Når containeren er fyldt, så giver du os blot et kald, så kommer vi hjem til dig og henter den igen. Herefter kører vi containeren til en affaldsstation, hvor dit affald bliver sorteret efter affaldstype. 

Hos os kan du leje en affaldscontainer på Sjælland over længere tid. Og ønsker du at få den tømt undervejs, er dette naturligvis også en mulighed. Vi leverer hurtigst muligt, så står du og skal bruge en container inden for kort tid, så kan vi helt sikkert være dig behjælpelig.

Åbne og lukkede affaldscontainere

Vores containerudlejning består af både åbne og lukkede varianter. Begge typer har sine fordele og ulemper, og afhænger naturligvis af, hvilket projekt du skal i gang med. En lukket model kan for eksempel være en fordel, hvis du ønsker at undgå, at andre smider affald i din container, hvor du med en åben har nemmere ved at fylde den op. 

Uanset om du har brug for en åben eller en lukket container, så er du kommet til det helt rigtige sted, da vi har flere forskellige typer og i forskellige størrelser. 

Vi hjælper dig gerne med at guide dig til at finde den helt rigtige løsning til netop dit projekt, hvis du er i tvivl, om det skal være en åben eller en lukket.  

Hvad koster det at leje en container?

For leje af container affald pris varierer alt efter, hvilken type du har brug for at leje. Det afhænger blandt andet af størrelse, containertype og lejeperiode. Der findes derfor ingen faste priser, hvis du står og skal leje en. Vores udlejning sker til konkurrencedygtige priser. Prisen vil blandt andet afhænge af, hvor containerne skal stå, og hvilket materiale der skal bortskaffes. 

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 70 23 80 20 og tale med en af vores erfarne medarbejdere eller sende os en mail på mb@madsbonderup.dk, hvis du søger et uforpligtende tilbud på udlejning af container. Så finder vi den helt optimale løsning, der passer bedst til dig og dit projekt. 

Menu